Välkommen!

Tack och hjärtligt välkommen till ByHeleneSofie! Såå roligt att du hittat hit!

Med strålande sol och gröna buskar och träd i bakgrunden står Helene Sofie med armarna i kors och håller sin solhatt medan hon ler åt fotografen

Det är jag som är HeleneSofie och jag ska göra mitt yttersta för att du ska bli en glad och nöjd medlem.

Nu kan du börja utforska de olika kategorierna, hoppas du hittar en hel del nya projekt som du vill sätta fingrarna i. Jag jobbar hela tiden för att komplettera och lägga upp nytt material.

Du laddar enkelt ned de olika pdf-filerna till din egen dator. Har du inte någon pdf läsare laddar du enkelt ned den HÄR, kostnadsfritt. Sen är det bara att skriva ut filen om du så önskar, kanske du nöjer dig med att läsa beskrivningarna direkt från din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du gör helt enkelt som du själv tycker är bäst.

Du får även tillgång till olika slags artiklar, allt från enkla tips till lite mer avancerad information. Allt handlar om det här magiska stora som kallas hantverk.

Jag vill bara be dig om en sak och det är att det här medlemskapet är personligt, bara för dig. Så det är inte ok att sprida det vidare, även om det är din bästa vän du vill dela med dig till. Tusen tack för att du förstår och accepterar detta.

Tack än en gång för att du valt att bli medlem hos mig på ByHeleneSofie!
Ser fram emot att få lära känna dig och vad just du tycker bäst om att sätta händerna i.

Må väl!

signatur

Ditt kvitto

Projekt

Du har nu tillgång till alla mina projekt. Visa mig gärna dina färdiga alster genom att tagga @byhelenesofie på Instagram eller facebook!

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!