Tack!

Tack för att du har köpt min bok Helenes Yllebroderier!

Med strålande sol och gröna buskar och träd i bakgrunden står Helene Sofie med armarna i kors och håller sin solhatt medan hon ler åt fotografen

Det är jag som är HeleneSofie och jag har skrivit Helenes Yllebroderier för att bla bla bla

Om du inte redan är medlem tipsar jag om det! För endast 79:- i månaden får du tillgång till maaassor av projekt och tekniker. Ladda ner projektet Påsöm gratis och brodera ett vackert och samtidigt smart fodral till din surfplatta, telefon eller bärbara dator.

Jag jobbar hela tiden för att komplettera och lägga upp nytt material.

Du laddar enkelt ned de olika pdf-filerna till din egen dator. Har du inte XXX laddar du enkelt ned den HÄR, kostnadsfritt. Sen är det bara att skriva ut filen om du så önskar, kanske du nöjer dig med att läsa beskrivningarna direkt från din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du gör helt enkelt som du själv tycker är bäst.

Du får även tillgång till olika slags artiklar, allt från enkla tips till lite mer avancerad information. Allt handlar om det här magiska stora som kallas hantverk.

Jag vill bara be dig om en sak och det är att det här medlemskapet är personligt, bara för dig. Så det är inte ok att sprida det vidare, även om det är din bästa vän du vill dela med dig till. Tusen tack för att du förstår och accepterar detta.

Tack än en gång för att du valt att köpa min bok! Jag hoppas att du tycker om den och blir medlem tillsammans med mig här på ByHeleneSofie.

Må väl!

signatur

Ditt kvitto

Testa och ladda ner gratis

Det här är ett litet exempel på vad du kan förvänta dig av ditt medlemskap

Projekt

Detta är projekt som du har tillgång till som medlem. Jag hoppas att vi ses snart!

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!