Rosmarinskörd

rosmarin

Idag behövde jag några kvistar Rosmarin till matlagningen. Jag har lyckan av att bo så långt söderut att jag kan gå ut i landet och klippa ner en kvist fast det är nästan mitt i november. Men man vet aldrig, snön och kylan kan komma och då kan det vara kört om kylen blir alltför hård.
Jag passade därför på att klippa ner lite extra för att låta dem torka inomhus. Jag gör det väldigt enkelt, jag klipper ner dem och lägger i olika små korgar som jag sedan förvarar i vårt gamla skafferi. Sen är det bara att gå och vända dem lite då och då. När de torkat ordentligt strimlar jag ner dem i generösa glasburkar med lock. Sen är det bara att njuta av en ljuv Rosmarindoft året runt.

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!

[sibwp_form id=1]