Hank till handduken

hank till handduken

När jag väl bestämt mig för något ska det helst hända omedelbart. Då är det bra att ha verktyg och andra redskap nära till hands.
Blev så himla sugen på att väva egna hankar till de hemvävda och handbroderade linnehanddukarna. Härligt att kunna väva dem i samma färg och garn som jag broderade själva monogrammet med.

Jag varpade med oblekt lingarn 16/12 och vävde inslagen i samma turkosa färg som jag broderade monogrammet med. Och nu är de färdiga att tas i bruk. Vilken härlig känsla att göra nästan allt från början (förutom då själva handduken som är vävd av min kära farmor).

Nu ska jag fortsätta gräva djupare i linneskåpet efter fler fynd att sätta händerna i.

En solig sommardag sitter Helene Sofie ute och spinner.

En sån där dag som blir ihågkommen. Solen skiner, temperaturen är perfekt, vindstilla och inget brådskande som stressar. Vad gör jag då? Tar ut spinnrocken och spinner från några nyss gjorda kardflor, kan väl knappast bli bättre!

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!

[sibwp_form id=1]