Color of the year 2022

Color of the year 2021

Color of the year 2022 blev inte mindre än Pantone Very Peri 17-3938. I mina ögon kallar jag den helt enkelt Lavendel!
Jag bara älskar Lavendel i alla former, allt från Lavendelplantorna i trädgården till lavendeldoftande ljus, duschkrämer, tvålar, ja precis ALLT!
MEN en sak som inte passar mig i den underbara Lavendelfärgen är på kläder till just mig själv. Jag passar absolut inte i den! Är alldeles för mörkhårig för denna fina färg. Tyvärr så passar jag själv inte alls i den här färgskalan. Men för er som har ljust, gärna lite silverfärgat hår blir ju denna färgen helt magisk. Det finns ju så många fina material som tar sig fint i just den här Lavendelfärgen, pärlor, garn, blommor, tyger och så mycket mer… Så det är bara att börja skapa och vara kreativa, frossa loss i Lavendel helt enkelt.

En solig sommardag sitter Helene Sofie ute och spinner.

En sån där dag som blir ihågkommen. Solen skiner, temperaturen är perfekt, vindstilla och inget brådskande som stressar. Vad gör jag då? Tar ut spinnrocken och spinner från några nyss gjorda kardflor, kan väl knappast bli bättre!

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!

[sibwp_form id=1]