Café au Lait Dahlia

Dahlia Café au Lait

Äntligen behagar min sent planterade Dahlia (Cafè au Lait) visa fram sin prakt. Nu har jag följt ”henne” i någon vecka från en blyg liten knopp till en ståtlig Dahlia som verkligen tar för sig. Jag var bara tvungen att klippa av och plocka in henne för att kunna njuta fullt ut. Nu är hon fotograferad i alla möjliga och omöjliga vinklar. Vem vet, hon kanske avbildas på staffliet något gång. Det här gav ju mersmak till att plantera ännu fler nästa år. Måste bara fundera ut några bra ställen då vi har en väldigt stor tomt men nästan inga rabatter (vilket i och för sig är planerat, men…) Det blir nog några fler rabatter i alla fall.

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!

[sibwp_form id=1]