Blomlökar klara för plantering

blomsterlökar

Blomlökar klara för plantering. Då var blomsterlökarna inköpta och väntar bara på att få komma ner i jorden.
Det har regnat otroligt mycket de senaste dagarna så jag har medvetet väntat med att få ner lökarna i jorden. Och det är ju ingen panik egentligen.
Ärligt talat har jag väldigt liten erfarenhet av lökplantering. Vi har alltid bott i hus där det funnits gott om redan planterade lökar så jag har helt enkelt inte fått plats med nya. Nu har vi byggt om lite här hemma och därmed har en hel del lökar som blommat i gräsmattan försvunnit.

Mina lökval blev väldigt mycket rosa, vita och en nästan svart tulpan. Köpte även en vacker Narciss.
Har några klassiska påskliljor runt knutarna som troget kommer upp varje år, de behöver lite sällskap.

Så i veckan om det blir någon fin dag utan regn är det dags för lökplantering.
Bildbevis kommer till våren i hopp om många fina tulpaner att plocka in och njuta av.
Kanske någon även förevigas på en målarduk på staffliet.

En solig sommardag sitter Helene Sofie ute och spinner.

En sån där dag som blir ihågkommen. Solen skiner, temperaturen är perfekt, vindstilla och inget brådskande som stressar. Vad gör jag då? Tar ut spinnrocken och spinner från några nyss gjorda kardflor, kan väl knappast bli bättre!

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!

[sibwp_form id=1]