Årets färger 2021

pantone color of the year 2021

Det är alltid spännande när de färgspanas. I år enligt Pantone är det Illuminating 13-0647 tillsammans med Ultimate grey 17-5104 som gäller. Lustigt, denna färgkombination gillar jag jättemycket. Stickade en halsvärmare förra året, just i dessa färger. Den lägger jag upp lite senare. Inte för att jag följer några trendfärger själv, min garderob består mest av svart och på sommaren linnefärgat.

Vi bjuder på tips, inspiration och kakor!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. I vår GDPR policy kan du läsa mer om hur vi använder cookies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du bli inspirerad? Få tips?
Då föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev omedelbums!
Här delar jag med mig av lite allt möjligt.

Välkommen in i min värld!

[sibwp_form id=1]